Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

BIKEEP cykelparkering

Det 21. århundredes nemmeste måde, at organisere højsikker cykelparkering!

Cykeltrafikken er stigende i byerne og forventes at stige yderligere i de kommende år. Samtidig gøres der på alle niveauer meget for at få flere til at bruge cyklen. Men de færreste gør sig tanker om, hvor cyklerne skal parkeres, når de ikke er i brug. 

Samtidig kommer der flere dyre cykler (kr. 10.000+) og der bliver investeret i cykelforsikringer og særligt stærke cykellåse, for at holde cykeltyven på afstand. Danmark er dog stadig i besiddelse af en kedelig Europarekord i flest cykeltyverier per indbygger. Hver femte dansker (23% af befolkningen) har fået stjålet sin cykel i løbet af de seneste fem år! Det gør, at cykelforsikringspræmierne stiger og udbetalingsbetingelserne skærpes.

BIKEEPs smarte cykelstander er en Smart City / IoT-løsning. Forbundet til internettet 24/7 og forsynet med sensorer og lydalarm, og evt. suppleret med kamera, vil forsøg på anbrud på låsesystemet, blive registreret og udløse en alarm. Desuden kan forbrug samt fejl registreres real-tids og statistisk.

Få adgang til BIKEEP parkeringsstanderen med et RFID kort eller reservér din parkering med den gratis mobil app. Se på mobilen, hvor der er ledige standere og bliv guidet til dens position.

Til BIKEEP's smarte dig. cykelstandere kan tilføjes en kamera-overvågning. Herved kan operatøren af parkeringsanlægget følge visuelt med og interagere ved vadalisme eller tyveri.

Ingen el-kabler eller for dyrt at dem lægge ud? - Så kan BIKEEP parkeringsanlægget forsynes med "grøn" strøm fra en solcellestation.